Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları bünyelmaktadır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine ehil bir yangın kapısının pahaı, 60 zaman yangına dayanım süresine mevla bir bapnın pahaından elan yüksektir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en yerinde hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe yarar üretim yapmaktayız. Damarı bozuk halde yapmış olduğumız emekin medlulı kalmayacak ve insanlar ziyan göreceklerdir.

Canlılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına destelanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa canlılık sıkıntısızışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle baş başa daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun yapı taşı sebebi belde kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu nedenle, satın alıntı hükümı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate kızılınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki başarımını etkiler.

Normal veya özel bir çıkışın yangın veya çeşitli diğer nedenlerle engellenmesi durumunda da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Evgin çıkışlar çoklukla çatı sineindeki izlemsel alanlarda nokta alır. Ivedili bir hava Yangın Merdiveni Kapısı esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven gayrimeskûnluğu, koridor yahut öteki bölgeler buna dahildir.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ahşap bapnın yok olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, içre kâin insanlarla birlikte kibar eşyaları sakınmak yerine…

Report this wiki page